HOE DEELNEMEN
Heeft u een unieke praline en/of chocoladetablet gecreëerd die u wilt voorstellen in het vakblad Chocolaterie en aan onze jury? Aarzel dan niet en stel deze aan ons voor.
INSCHRIJVEN

U kunt zich inschrijven in een van de volgende categorieën:
- Professionelen - Best Praline
- Professionelen - Best Filled Chocolate Bar
- Scholen/opleidingen - Best Praline
Scholen/opleidingen: per klas kan er slechts één inzending deelnemen
Professionelen: actief als werknemer in bakkerij, chocolaterie of patisserie of zaakvoerder, leerkrachten bakkerij
Lees hier ook het reglement.
Thema
2021 zal helemaal in teken staan van de Olympische Spelen in Tokio . Het thema heeft aspecten genoeg waar u inspiratie kan uithalen: alle olympische sporten, de stad Tokio of Japan, Aziatische smaken, alle deelnemende landen, ...Laat uw inspiratie de vrije loop en creëer een opvallende, lekkere praline of chocoladebar.
Deelnemen gebeurt in drie stappen
1 INSCHRIJVEN
Schrijf u in voor de wedstrijd via het online inschrijvingsformulier. U ontvangt na inschrijving een link naar het dossier dat u meteen of later kunt invullen.
Deadline inschrijven: 21/08/2020
Inschrijvingsformulier Professioneel Praline
Inschrijvingsformulier Professioneel Chocolate Bar
Inschrijvingsformulier Studenten Praline
2 DOSSIER SAMENSTELLEN
Stel uw creatie voor door de vragen in het dossier zo compleet mogelijk te beantwoorden. Illustreer ook uw creatie aan de hand van enkele foto's. Let op: een goede foto van de praline/chocoladetablet is ook noodzakelijk, aangezien we alle creaties zullen publiceren.
Deadline dossier indienen: 21/08/2020
3 UW CREATIE LEVEREN
U moet uw creatie meebrengen naar de dag van de jurering en de prijsuitreiking. Voor deelname in de categorie best praline bestaat dit uit 20 wedstrijdpralines en 1 kg van de commerciële uitvoering van uw praline. Voor deelname in de categoriëen 'bars' bestaat dit uit 10 repen.
Datum: UITGESTELD naar 2021
Alle genomineerde projecten verschijnen in een speciale online uitgave van Chocolaterie. Deze editie kan gelezen en doorbladerd worden op de site chocolaterie.pmg.be.




