PatisseriePremium

PMG BAKERY AWARDS 2020

Concept

 

Bakery Awards

De PMG Bakery Award is de award die het vakmanschap van de bakkers in de kijker zet en de beste creaties beloont binnen vijf categorieën

- Nutrition Brood
- Luxebrood
- Stokbrood
- Eclair
- Boterkoek

Het is een initiatief van het gloednieuwe Belgische vakblad Bakery dat begin 2018 werd gelanceerd. Na een succesvolle eerste editie, maken we ons nu op voor een tweede editie met maar liefst 5 categorieën!

Schrijf uw creatie in!

Deelname

Deelname is gratis!
De wedstrijd bestaat uit twee deelnemersgroepen:
- Professionelen
- Studenten

Jurering

Om de geloofwaardigheid en professionaliteit van de wedstrijd te garanderen, stelt Bakery magazine een jury samen met enkele prominenten uit de Belgische bakkerijwereld. Deze vakjury beoordeelt de creaties o.b.v. een blindproeverij op de criteria
- Smaak
- Techniek
- Vormgeving
- Voedingswaarde (voor de categorie Nutrition Brood)
De jurering zal plaatsvinden in OC De Merselborre te Sint-Pieters-Leeuw op dinsdag 10 maart 2020.

Uitreiking

De uitreiking van de PMG Bakery Awards vindt plaats op dinsdag 10 maart 2020 samen met een inspirerende, opleidingsdag voor bakkers i.s.m. Alimento. Deelname is gratis voor deelnemers van de  PMG Bakery Awards! Voorafgaande registratie is wel verplicht. Schrijf u hier in.

Schrijf uw creatie in!

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Meer weten over

Gerelateerde artikels

Chocolatier met prijswinnend degustatiesalon

David Van Acker en Pieter de Volder van ZUUT zijn geen onbekenden voor vakblad Chocolaterie. In 2023 wonen ze met hun eigen interieurcreaties nog de toenmalige Best Shop Design-categorie van de Belgium Chocolate Awards. Tijdens een bezoek aan hun fantasierijke winkel in Leuven spraken we over de geschiedenis van ZUUT en wat de toekomst brengt.

Winnaars Beste Praline Belgium Chocolate Awards 2025

Bij de uitreiking van de Belgium Chocolate Awards 2025 tijdens beurs Artisan (Kortrijk) was de verrassing groot toen zowel de winnaar van de praline professioneel als die van de praline student uit de Sint Jozef Geel-school bleken te komen. Voor leraar Christof Lauwers en student Gil Hey was die verrassing leuk, maar niet geheel onverwacht.

Nieuwe concept Belgium Chocolate Awards 2024

In 2024 organiseert het vakblad Chocolaterie de 12e editie van de Belgium Chocolate Awards. In vergelijking met de vorige editie zijn er enkele belangrijke veranderingen in het concept.

Inspelen op de trends van Pasen 2025

Pasen is voor chocolatiers één van de belangrijkste momenten in het jaar. Het feest van lente en vernieuwing brengt niet alleen vreugde, maar ook een unieke kans om uw creativiteit als vakman te tonen én uw klanten te verrassen. Maar hoe kan een professionele chocolatier nu precies zijn/haar winkel en assortiment optimaal voorbereiden op Pasen – mét aandacht voor de laatste trends en concrete suggesties voor onweerstaanbare creaties?

Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine