Chocoladerepen productiePremium

yamato

Yamato

beschrijving chocolate bar

Mijn bar is opgebouwd in 3 lagen:
De eerste laag bestaat uit een fris zure gelei van sudachi (Japanse citrusvrucht) gecombineerd met een kruidige witte chocolade ganache geinfuseerd met frisse kruiden, zoals galanga, citroengras, limoenblad en korianderzaad, dit samen wordt op een koekje (krokantje) van gekarameliseerde kokos geplaatst dat afgespoten is met witte cacaoboter.
Verder is de bar gekleurd met groene en gele kleuren die naar de frisse kruiden verwijzen, de naam yamato verwijst naar de herkomst van de smaken en waar de bar op geïnspireerd is.
Yamato betekent of verwijst naar het oude Japan.
Verder is de bar afgewerkt met chocolade decoratie zoals chocolade krul ,stempel , staafje en bladzilver.

deelnemer

Tio Van Ginneken

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine