PralinesPremium

Olympische vlam

Olympische vlam

Beschrijving praline

We hebben ons laten inspireren door de Olympische vlam. Met als vulling 2 krachtige Japanse ingrediënten.
In het oranje gedeelte zit een caramel ganache van kalamansi wat een Japanse citrusvrucht is.
In het zwarte gedeelte een ganache van Japanse munt met een toets van kaneel. Afgewerkt met olympische ringen.

deelnemer

Anton Van De Maele

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Meer weten over

Gerelateerde artikels

Vernieuwde zaak en ruim atelier in Denderhoutem

Amper 27 jaar oud en al vijf jaar lang een bloeiende chocolaterie aan het runnen: Anton Van de Maele, chocolatier in Denderhoutem, gaat zijn droom achterna. Dankzij een duwtje in de rug van zijn zus en ouders, wist hij vanaf de start in 2017 zowel consument, bedrijf als chef-kok te overtuigen van zijn voortreffelijke smaak voor chocolade.

Liefde en chocolade: Valentijn door de ogen van Belgische chocolatiers

Valentijnsdag staat bekend als de dag van de liefde. Bestaat er een betere manier om die te vieren dan met chocolade? Voor Belgische chocolatiers is Valentijn een unieke kans om hun creativiteit en vakmanschap te tonen. Van het klassieke hartje tot verrassende smaken en luxueuze verpakkingen ... het aanbod is net zo divers als de liefde zelf. Negen deelnemers van de Belgium Chocolate Awards 2024 vertellen wat Valentijn voor hen betekent, welke trends zij in de sector zien, en geven tips om andere chocolatiers te inspireren.

Belgium Chocolate Awards 2025 tijdens Artisan

Tijdens de eerste editie van Artisan - de samensmelting van de professionele foodbeurzen Broodway, Meat Expo & Taste of Tavola - zal op dinsdag 30 september voor het eerst in Kortrijk Xpo de Belgium Chocolate Awards plaatsvinden. Een aantal categorieën worden live gejureerd en voorafgaand aan de uitreiking van de Belgium Chocolate Awards reiken we ook de Food Personality of the Year Awards uit. Afspraak na de middag op het Deli-inspiratieplein in hallen 1 & 2.

CHOCOLATIER ANTON

Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine