PralinesPremium

Douceur acidulée

Douceur acidulée

beschrijving praline

Ganache gemaakt met limoensap en basilicumblaadjes door elkaar. De smaken zijn heel duidelijk als je de praline eet. Het evenwicht tussen de twee smaken geeft een zeer fris product. 62% zwarte satiliacoating van Valrhona. Versierd met een transferblad.

deelnemer

Gary Kneip

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Meer weten over

Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine