Ganda



BEschrijving praline
Deze praline bestaat uit een gel van mango, een praliné van pecannoten en stukjes krokante gandaham, is gegoten in de melkchocolade en afgewerkt met rood en goud.
deelnemer
Stijn Vandenbouhede



Deze praline bestaat uit een gel van mango, een praliné van pecannoten en stukjes krokante gandaham, is gegoten in de melkchocolade en afgewerkt met rood en goud.
Stijn Vandenbouhede
Op zijn 23e heeft Stijn Vandenbouhede al verschillende Belgium Chocolate Awards in de trofeeënkast, naast een vermelding bij de beste chocolatiers in Gault Millau én een titel als runner-up van de Benelux-preselecties voor de World Chocolate Masters.
Begin november vond in de Chocolate Academy de Benelux preselectie plaats voor de World Chocolate Masters. Patissier Vincent Denis uit Charleroi won 3 van de 4 opdrachten in het thema 'Play' en wordt zo de Benelux-kandidaat die in 2026 naar de World Chocolate Masters trekt.
Hij mag dan wel 22 jaar jong zijn, de smaakcombinaties en kwaliteit van chocolatier Stijn Vandenbouhede lijken van een rasechte professional te komen die al jaren in het vak zit. Dat bewees hij dit jaar des te meer ...
Valentijnsdag staat bekend als de dag van de liefde. Bestaat er een betere manier om die te vieren dan met chocolade? Voor Belgische chocolatiers is Valentijn een unieke kans om hun creativiteit en vakmanschap te tonen. Van het klassieke hartje tot verrassende smaken en luxueuze verpakkingen ... het aanbod is net zo divers als de liefde zelf. Negen deelnemers van de Belgium Chocolate Awards 2024 vertellen wat Valentijn voor hen betekent, welke trends zij in de sector zien, en geven tips om andere chocolatiers te inspireren.
Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.