PralinesPremium

Sakura

 sakura

opbouw

beschrijving praline

OPBOUW

Gelei kers rode shiso
kersenpuree
shisoazijn
suiker
pectine jaune
glucose
wijnsteenzuur
stukjes amarenakersen

Shiso Venezuela Ganache
room 35%
Volle melk
Sakura pasta
Trimoline
Origins 43 belcolade
kersenlikeur zonder alchol

Praline sesam 7 kruiden
suiker
water
amandelen
sesam
zout
vanille
7-kruidenpoeder
chocolade

Coating
De praline is gedompeld in Origins 43 Belcolade en boven afgewerkt met een eigen transfer.

Decoratie
De decoratie staat voor het Sakura bloemetje, fijn van kleur en van vorm. Deze is gemaakt van ouwelpapier. Op de praline staat ook een Japans teken dit staat voor de kracht die het Belgisch olympisch team nodig heeft voor de overwinning.

CONCEPT

April, de maand van de wedstrijd en de maand dat de Japanse bloesemboom Sakura in bloei staat. Sakura heeft een subtiele bloesemsmaak met toetsen van kers, dit in combinatie met rode shiso en een praliné van sesam. Rode shiso wordt in Japan tussen de maaltijden door gegeten, maar kan ook verwerkt worden in een lichte azijn. Een combinatie van zoet, zuur en een licht gezouten praliné.

deelnemer

Lynn Van Dommelen

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Meer weten over

Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine