Belgium chocolate awardsPremium

BELGIUM CHOCOLATE AWARDS 2019  La Fashion Style

Categorie: Best Praline Students

School: Institut Emile Gryzon

Student(en): Larissa De Sousa Matos

Naam creatie: La Fashion Style

Beschrijving: Deze praline bevat een compote van aardbei met timutpeper. Deze wordt gecombineerd met een ganache op basis van de dubbelgefermenteerde Itakuja chocolade uit Brazilië. Deze bevat toetsen van agrum en passievrucht. Om af te sluiten is er een krokantje van pinda, feuilletine en witte chocolade, moulage met een mengeling van Itakuja en melkchocolade. De gebruikte vorm doet denken aan een juweel. 

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine