Belgium chocolate awardsPremium

Ru-BeeBELGIUM CHOCOLATE AWARDS 2018

Categorie: Best Praline Professionals

Chocolaterie: Chocolade-Atelier Vyverman

Naam creatie: Ru-Bee

Beschrijving: Deze praline is gemouleerd met ruby chocolade en bestaat uit drie lagen. Als eerste een fijn laagje met limoen die samen met de ruby chocolade de zuurtoetsen ondersteunt, daarna een kruidige ganache van honing en als laatste een krokante, licht gezouten praliné van pecannoten.

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine