logo
Webshop
logo
Lid worden
ArtikelsNieuwsZoekertjes
Thema's
  • chevron_right Chocolaterie
  • chevron_right Confiserie
    • Nougat
    • Marsepein
    • Gekonfijt fruit
    • Confiserie
    • Biscuiterie
    • Viennoiserie
  • chevron_right Patisserie
  • chevron_right Roomijs
  • chevron_right Grondstoffen
  • chevron_right Dranken
  • chevron_right Materialen
  • chevron_right Machinepark
  • chevron_right Winkel
  • chevron_right Atelierinrichting
  • chevron_right Marketing
Biscuiterie

Poll: UITBREIDING VAN HET ASSORTIMENT IS TE DUUR

15/11/2021

Donuts, muffins, brownies, cookies, ... Steeds meer producten vinden hun weg naar de bakkerij. Wat houdt u tegen om (meer) van deze producten te verkopen?

Poll: het bakkersassortiment wordt uitgebreider

8/11/2021

Donuts, muffins, brownies, cookies, ... Steeds meer producten vinden hun weg naar de bakkerij. Als bakker alles in eigen beheer doen, vergt tijd. Verkoopt u reeds convenience producten?

  • Premium

Verkoop streekproducten brengt nieuwe klanten naar uw winkel

10/8/2020

Een artisanaal product hoort in de zaak van een traditionele vakman. De bakker weet hoe hij met ambachtelijke streekproducten moet omgaan. Veel producenten willen het ambachtelijke karakter van (een deel van) hun producten hooghouden en hebben daarom baat bij de verdeling via het ambachtelijke circuit. En dat is ook voor de bakker een slimme zet. Zij krijgen vaak de exclusiviteit van het product en kunnen zo de authenticiteit van het streekproduct bewaren.

Cookies

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het privacy- en cookiebeleid.