Chocoladerepen productiePremium

Video: reep Crousti’Kahouète

De Best Filled Chocolate Bar werd gemaakt door Arnaud Champagne. Hij koos voor een reep met een praliné van gezouten pinda en amandel, met stukjes gezouten karamel en hele pindanoten. Een heerlijke chocoladesnack met een bite!


Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Gerelateerde artikels

Video: reep Monkeys

Video: reep Monkeys Door Chocolade-Atelier Vyverman

Video: All Tied Up

Video: All Tied Up Opnieuw een podiumplaats voor Jurgen Baert! Na zijn prijs voor beste praline in 2013, mocht hij nu het goud in ontvangst nemen voor bij gevulde chocoladereep. Deze ‘All Tied Up’ is geïnspireerd op de reep waarmee hij deelnam aan de World Chocolate Masters en bevat een kersengelei, een kruidige ganache en een praliné met gekaramelliseerde sesamzaadjes. Om in het thema ‘Fashion’ te blijven, werkte hij de reep af met een das in chocolade.

Video: Mallow Stick

Video: Mallow Stick Met zijn overwinning op de Belgium Chocolate Awards is Wim Vyverman niet aan zijn proefstuk toe. Vorig jaar behaalde hij nog zilver met zijn praline Ru-bee en in 2017 was het zijn gevulde reep ‘Monkeys’ die de jury het meest kon overtuigen. Dit jaar behaalde Chocolade-Atelier Vyverman twee keer een eerste plaats met zijn ‘Mallow Stick’, een praline waarin een marshmallow gecombineerd wordt met pistache en een karamel van passievrucht. Deze drie lagen zitten in een modebewust jasje, compleet met jeansprint, ritssluiting en knoop. 

Video: Joya

Video: Joya Studente aan Ter Groene Poorte Louisa Hilger pakte op de Belgium Chocolate Awards uit met haar praline Joya. Joya betekent in het Spaans juweel, en daarmee geeft de chocolatier in spe een knipoog naar het centrale thema fashion. De praline bestaat uit een combinatie van fondantchocolade, geroosterd maanzaad, framboosgelei en een witte chai latteganache. De studente met Duitstalige roots doet er volgend jaar nog een jaartje postgraduaat bij. Het is haar ambitie om in Duitsland een eigen zaak te beginnen en onze oosterburen kennis te laten maken met Belgische chocolade.

Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine