ESPUMAS BRENGEN UW CREATIES NAAR EEN HOGER NIVEAU

Laat u inspireren door acht concrete ideeen

Spumas (It.), espumas (Es), écumes (Fr.) zijn vandaag over de hele westerse culinaire wereld ingeburgerd. Sinds Ferran Adrià, van het beroemde Spaanse restaurant El Bulli, een nieuwe dimensie gaf aan deze spuittechniek via de sifon zijn de publicaties, toepassingen en workshops niet meer bij te houden. Espumas, schuimpjes, mousses, emulsies, sauzen …

Dit is een plus artikel. Abonneer om dit artikel verder te lezen.

Dit is een plus artikel

Abonneer om dit artikel te lezen

Alternate Text

CHOCOLATERIE ONLINE + PRINT ABONNEMENT

Word nu abonnee!

Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.

Aangeboden door PMG REDACTIE
2,00 / Maand

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.