ZELFGEMAAKTE PRALINÉ: EEN WERELD VAN (SMAAK)VERSCHIL?

Het merendeel van de chocolatiers maakt gebruik van kant-en-klare praliné. Een uitzondering op die regel vormen o.a. Geert Nemegeer van Chocolaterie 't Karakske in Roeselare en Geert Decoster van Centho-Chocolates in Duisburg.

Dit is een plus artikel. Abonneer om dit artikel verder te lezen.

Dit is een plus artikel

Abonneer om dit artikel te lezen

Alternate Text

CHOCOLATERIE ONLINE + PRINT ABONNEMENT

Word nu abonnee!

Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.

Aangeboden door PMG REDACTIE
5,00 / Maand

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.