Artisanale chocolade Partnercontent

Madalo fondantchocolade 74% uit Mexico

maria d\'alo

maria madalo

Cacaobonen

De cacaobonen zijn trinitariobonen met een hoog percentage criollo uit Chontalpa in de Mexicaanse provincie Tabasco.

Interne opbouw

Cacaobonen, suiker en cacaoboter vormen de ingrediënten van de bean-to-barreep.

Bijzonderheden

Deze reep dankt zijn unieke karakter aan de smaak van gestoofd fruit, wat bitterheid en een fruitige zuurheid.

maria d'alo

Opleiding

"Ik heet Maria D'Alo en ik ben sinds 2015 gediplomeerd chocolatier in bijberoep. Winnaar in 2022 van de beste bean-to-barchocoladereep in België met mijn chocolade uit Madagaskar", aldus Maria D'Alo.

contactgegevens

Madalo
Rue Louis Pasteur 101, 4030 Luik
0497/71.01.80
chocolate@madalo.be

madalo.be

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
company corner

MADALO

RUE LOUIS PASTEUR 101, GRIVEGNEE 4030Meer info
Belgium chocolate awards
Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine