Sake Konishi

BEschrijving praline
Bean to bar-chocolade Bali 70% (Chocolatoa)
Sake van Konishi Itami Japan
Cacaopulp
Piemonté Praliné
deelnemer
Mario Vandeneede

Bean to bar-chocolade Bali 70% (Chocolatoa)
Sake van Konishi Itami Japan
Cacaopulp
Piemonté Praliné
Mario Vandeneede
Van Costa Rica over Oeganda tot Tanzania en Madagascar, de wereld is rijk aan cacaoplantages met een eigen chocoladestijl- en smaak. Mario Vandeneede, zaakvoerder van Chocolatoa en leerkracht chocoladebewerking aan Hotelschool Gent, reisde de wereld af op zoek naar de beste bonen.
De onwetendheid over de term bean-to-bar is tot op heden nog flagrant, waardoor chocolade nog te weinig als een luxeproduct wordt beschouwd. Vijf vragen, vijf antwoorden. Mario Vandeneede licht ons in over het nationale- en internationale ...
Tijdens de eerste editie van Artisan - de samensmelting van de professionele foodbeurzen Broodway, Meat Expo & Taste of Tavola - zal op dinsdag 30 september voor het eerst in Kortrijk Xpo de Belgium Chocolate Awards plaatsvinden. Een aantal categorieën worden live gejureerd en voorafgaand aan de uitreiking van de Belgium Chocolate Awards reiken we ook de Food Personality of the Year Awards uit. Afspraak na de middag op het Deli-inspiratieplein in hallen 1 & 2.
Sprekers tijdens de Belgium Chocolate Awards Day
Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.