5 trends in ambachtelijk ijs

IJS

Belgen zijn vaak erg traditioneel als het om ijsjes gaat, want vanille pronkt al jaren bovenaan de lijst van populaire ijssmaken en ook chocolade en aardbei mogen niet in het aanbod ontbreken. De geliefde klassiekers zullen niet gauw van de troon worden gestoten, maar door te experimenteren met uitgekiende smaakcombinaties en in te spelen op de huidige tendensen kunt u een extra troef op tafel leggen en u onderscheiden van de concurrentie. We zetten de belangrijkste trends in ijs(smaken) van dit moment op een rijtje.

Meer weten over

ROOMIJS & SORBETS CREMERIE
Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.