Ijs vangt tijdens warmste maanden terugvallende chocoladeverkoop op

VERgROOT UW AFZETMARKT MET EEN RELATIEF BEPERKTE INVESTERING

Dankzij ijs als supplementaire business verhoogt u uw omzet, krijgt u meer naambekendheid en onderscheidt u zich van de concurrentie. Ambachtelijk ijs maken is voor iemand met kennis van chocolade of patisserie best te doen, al vergt het enige oefening. U creëert een volledig assortiment aan smaken en texturen dat het hele jaar door verkoopt. Focus vooral op vanille- en chocoladespecialiteiten. Met het correcte advies kiest u de juiste machines: al dan niet een combinatie van ijsturbine/pasteurisator, een diepvriezer voor de optimale bewaring en een geschikte vitrine die al uw creaties volledig tot hun recht laat komen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.