Belgium chocolate awardsPremium

BELGIUM CHOCOLATE AWARDS 2019  Banaka

Categorie: Best Praline Students

School: IFAPME Villers-le-Bouillet

Student(en): Coralline Zoumis

Naam creatie: La Praline Banaka

Beschrijving: Een licht zurige gelei van banaan, een ganache van banaan en Haïtichocolade en een pindanotenpraliné vormen het interieur van deze praline. Voor de moulage is gewerkt met een dubbelgefermenteerde chocolade met bananenaroma. 

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine