Belgium chocolate awardsPremium

BELGIUM CHOCOLATE AWARDS 2019 Koffie met koekje

Categorie: Best Praline Students

School: Syntra Midden Vlaanderen

Student(en): Yves De Waegeneer

Naam creatie: Koffie met koekje

Beschrijving: De praline is opgebouwd uit een vulling van koffieroom op basis van panna cotta, versterkt met koffie-extract. Hierop wordt een vooraf gebakken koekje met subtiele speculoossmaak aangebracht. Het omhulsel bestaat uit Callebaut fondant chocolade. De decoratie aan de buitenzijde zijn manueel aangebracht in witte chocolade.

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine