Belgium chocolate awardsPremium

BELGIUM CHOCOLATE AWARDS 2019 All Tied Up

Categorie: Best Filled Bar Professionals

Chocolaterie: Jurgen Baert Chocolates

Chocolatier: Jurgen Baert

Naam creatie: All Tied Up

Beschrijving: Deze chocoladereep bevat verschillende texturen: een kersengelei, enkele stukjes kers op Cointreau en een ganache op smaak gebracht met warme kruiden als jeneverbes, kruidnagel, anijs, etc… en gember. Dichtgestreken met een mengeling van melkchocolade, praliné en sesamzaad, moulage met eigen Or Noir chocolade.

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine