Belgium chocolate awardsPremium

BELGIUM CHOCOLATE AWARDS 2019Ruby Fruitesse

Categorie: Best Praline Professionals

Chocolaterie: Banketbakkerij-Tearoom H. Van Haaren

Chocolatier: Joop Dickens

Naam creatie: Ruby Fruitesse

Beschrijving: Deze praline bevat een vulling van Liefmans Fruitesse in combinatie met Ruby chocolade. Afwerking met een krokantje van gedroogde framboos. 

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Gerelateerde artikels

Chocolatier met prijswinnend degustatiesalon

David Van Acker en Pieter de Volder van ZUUT zijn geen onbekenden voor vakblad Chocolaterie. In 2023 wonen ze met hun eigen interieurcreaties nog de toenmalige Best Shop Design-categorie van de Belgium Chocolate Awards. Tijdens een bezoek aan hun fantasierijke winkel in Leuven spraken we over de geschiedenis van ZUUT en wat de toekomst brengt.

Engagement is een voet tussen de deur van elk bedrijf

De jonge zesdejaars van de afdeling Brood- en Banketbakkerij en Confiserie van MSKA Roeselare kregen met de medeoprichter van Chocolaterie Carré uit Moen een onderneemster voor de klas die fictie omzette in realiteit.

Kleine én fijne chocolade & patisserie fonkelen in Antwerpen

Op de hoek van de Appelmansstraat, in het hartje van de Antwerpse Diamantwijk, schitteren verrassend genoeg geen edelstenen. De etalages van DelReY zien er dan wel uit als die van een juwelier, de kleinoden die ze uitstallen zijn veel smakelijker én van de hand van het team van eigenaar/chocolatier/patissier Bernard Proot.

JÉRÔME GRIMONPON ZIET OMZET VERDUBBELEN NA VERHUIS

Chocolatier Jérôme Grimonpon nam afgelopen zomer zijn intrek in een nieuw winkelpand in Ukkel. In dezelfde straat maar met een stuk meer mogelijkheden. Dankzij de centrale ligging op een hoek, geniet de chocolaterie nu veel meer visibiliteit en de verdrievoudiging in oppervlakte zorgde ervoor dat er ook een tearoom aan toegevoegd werd. Met succes, want Jérôme zag zijn omzet verdubbelen.

Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine