ArtikelsNieuwsZoekertjes
Thema's
  • chevron_right Chocolaterie
  • chevron_right Confiserie
  • chevron_right Patisserie
  • chevron_right Roomijs
  • chevron_right Grondstoffen
  • chevron_right Dranken
  • chevron_right Materialen
  • chevron_right Machinepark
  • chevron_right Winkel
  • chevron_right Atelierinrichting
  • chevron_right Marketing
    • Food concepts
    • Bedrijfswagens
Food concepts

Slechts 1 op 5 toiletten is voldoende hygiënisch

7/10/2025

Productinnovatie van Hamal smeersalades

2/10/2025

Hamal heeft recentelijk zijn visibiliteit vernieuwd, wat nu beter overeenkomt met de kwaliteitsverbeteringen die het bedrijf heeft doorgevoerd. De nieuwe visibiliteit zorgt ervoor dat de verbeteringen op een passende manier worden gecommuniceerd naar klanten en stakeholders.

Tony's Chocolonely in prestigieuze TIME100 lijst

30/6/2025

Tony's Chocolonely, een Nederlands chocolademerk, is onlangs uitgeroepen tot één van de TIME100 Most Influential Companies of 2025. Dit is een prestigieuze lijst die bedrijven belicht die wereldwijd een grote impact hebben. Tony's is trots op deze erkenning, omdat het laat zien dat bedrijven een positieve invloed kunnen hebben. Sinds de oprichting heeft Tony's als missie om de chocolade-industrie te veranderen door bewustzijn te vergroten over misstanden en anderen te inspireren om samen de cacao-industrie eerlijker en rechtvaardiger te maken.

Food Personality Awards 2024

11/9/2024

Met de Food Personality Awards belonen collega's en de verschillende professionele foodmagazines van Professional Media Group een reeks verdienstelijke persoonlijkheden in uiteenlopende voedingssectoren.

Food Discovery Awards 2024

6/9/2024

Op de Food Discovery Days waren er natuurlijk ook prijzen voor culinaire innovaties. Het lezerspubliek van foodprofessionals kreeg de kans om een stem uit te brengen op hun favoriet, zowel in de categorie 'Food' als in de categorie 'Drinks'.

  • Premium

Winnaar beste droge worst én Belgisch kampioen in charcuterie

6/2/2023

In het West-Vlaamse Avelgem staat sinds 20 oktober de Kristallen Kroon te pronken bij Keurslager Jeroen en Joyce. Tijdens de nationale wedstrijd 'De Beste Droge Worst', bekroonde chef-kok Peter Goossens Joyce en Jeroen hun droge worst als de beste.