- 19 maart 2018
- | 3 min. leestijd
TEXTUREN ZORGEN VOOR DIEPGANG IN EEN DESSERT
Patissier Bart Ardijns lanceerde vorig jaar zijn boek '40 verbluffende desserts'. Een verzamelwerk met dessertcreaties die op een originele manier gebracht worden, in combinatie met een hoofdstuk technische informatie. Bart kiest voor desserten op bord waarin gevarieerd wordt met structuren, kleuren en smaken, zonder de balans uit het oog te verliezen.
Dit is een plus artikel
Abonneer om dit artikel te lezen

CHOCOLATERIE ONLINE + PRINT ABONNEMENT
Word nu abonnee!
Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.
Gratis verder gaan?
Registreer en krijg gratis toegang tot 1 PLUS artikel/video
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u het online magazine. Het online magazine kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van het online magazine.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.
Reageer