“Chocolade combineer ik met andere ingrediënten op basis van mijn ervaring, of met behulp van de foodpairingtools”TEXTUREN ZORGEN VOOR DIEPGANG IN EEN DESSERT

Patissier Bart Ardijns lanceerde vorig jaar zijn boek '40 verbluffende desserts'. Een verzamelwerk met dessertcreaties die op een originele manier gebracht worden, in combinatie met een hoofdstuk technische informatie. Bart kiest voor desserten op bord waarin gevarieerd wordt met structuren, kleuren en smaken, zonder de balans uit het oog te verliezen.

Dit is een plus artikel. Abonneer om dit artikel verder te lezen.

Dit is een plus artikel

Abonneer om dit artikel te lezen

Alternate Text

CHOCOLATERIE ONLINE + PRINT ABONNEMENT

Word nu abonnee!

Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.

Aangeboden door PMG REDACTIE
5,00 / Maand

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.