- 08 november 2016
- | 5 min. leestijd
ANTOINE FOCUST OP TRUFFELS EN ON-THE-GOPATISSERIE
Concept van Patrick Aubrion
Bij Antoine, de zaak van Patrick Aubrion sinds 2014, ligt de focus op (h)eerlijke, artisanale producten zonder tierlantijntjes. De klanten kunnen terecht in de winkel in Leuven voor on-the-gopatisserie, veertien soorten truffels en speciale broden. Dankzij samenwerkingen met partners en horeca in de stad wordt de naam van Antoine steeds meer uitgedragen. Lees verder onder de video:
Dit is een plus artikel
Abonneer om dit artikel te lezen

CHOCOLATERIE ONLINE + PRINT ABONNEMENT
Word nu abonnee!
Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.
Gratis verder gaan?
Registreer en krijg gratis toegang tot 1 PLUS artikel/video
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u het online magazine. Het online magazine kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van het online magazine.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.
Reageer