MOULEERMACHINES VERHOGEN UW PRODUCTIECAPACITEIT

Onontbeerlijk voor vullen en trillen van vormen

Voor het vullen en trillen van vormen is een mouleermachine een must voor de chocolatier. In principe heeft u er drie nodig: een voor pure, witte en melk- chocolade. Voor welke toestellen u kiest, hangt vooral af van de capaciteit die u nodig heeft. Opties die de toestellen gebruiksvriendelijker maken, zijn daarbij uiteraard ook mooi meegenomen. Voor wie minder handig is met een mouleermachine, biedt een automatisch tempereertoestel misschien wel soelaas. Zeker de kleinere modellen benaderen tegenwoordig de prijzen van een traditionele mouleermachine.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.