MOULEERMACHINES VERHOGEN UW PRODUCTIECAPACITEIT

Onontbeerlijk voor vullen en trillen van vormen

Voor het vullen en trillen van vormen is een mouleermachine een must voor de chocolatier. In principe heeft u er drie nodig: een voor pure, witte en melk- chocolade. Voor welke toestellen u kiest, hangt vooral af van de capaciteit die u nodig heeft. Opties die de toestellen gebruiksvriendelijker maken, zijn daarbij uiteraard ook mooi meegenomen. Voor wie minder handig is met een mouleermachine, biedt een automatisch tempereertoestel misschien wel soelaas. Zeker de kleinere modellen benaderen tegenwoordig de prijzen van een traditionele mouleermachine.

Dit is een plus artikel. Abonneer om dit artikel verder te lezen.

Dit is een plus artikel

Abonneer om dit artikel te lezen

Alternate Text

CHOCOLATERIE ONLINE + PRINT ABONNEMENT

Word nu abonnee!

Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.

Aangeboden door PMG REDACTIE
2,00 / Maand

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.