Okuma CNC Grinder

Waar vakmanschap en hightech hand in hand gaan

De CNC Grinder van Okuma bereikt hoge precisie, productiviteit en levensduur door een symbiose van vakmanschap en de nieuwste technologieën. De ontwikkeling en productie uit één enkele bron leidt tot een perfecte combinatie van hardware, software en elektronica. Door de precisie en hoge productiviteit zijn de slijpmachines in verschillende industrieën te vinden. Door de uitzonderlijk lange levensduur en beschikbaarheid van de machines blijft de total cost of ownership (TCO) zo laag mogelijk. De CNC-Grinder is uitgerust met de eigen besturing OSP-P300GA, speciaal ontwikkeld voor slijptoepassingen. De besturing heeft een intuïtieve gebruikersinterface en er is zeer weinig gebruikersinput nodig.

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Gerelateerde artikels

Mario Vandeneede ontpopt zich tot bean-to-barspecialist

Van Costa Rica over Oeganda tot Tanzania en Madagascar, de wereld is rijk aan cacaoplantages met een eigen chocoladestijl- en smaak. Mario Vandeneede, zaakvoerder van Chocolatoa en leerkracht chocoladebewerking aan Hotelschool Gent, reisde de wereld af op zoek naar de beste bonen.

In gesprek met bean-to-barspecialist Mario Vandeneede

De onwetendheid over de term bean-to-bar is tot op heden nog flagrant, waardoor chocolade nog te weinig als een luxeproduct wordt beschouwd. Vijf vragen, vijf antwoorden. Mario Vandeneede licht ons in over het nationale- en internationale ...

JÉRÔME GRIMONPON ZIET OMZET VERDUBBELEN NA VERHUIS

Chocolatier Jérôme Grimonpon nam afgelopen zomer zijn intrek in een nieuw winkelpand in Ukkel. In dezelfde straat maar met een stuk meer mogelijkheden. Dankzij de centrale ligging op een hoek, geniet de chocolaterie nu veel meer visibiliteit en de verdrievoudiging in oppervlakte zorgde ervoor dat er ook een tearoom aan toegevoegd werd. Met succes, want Jérôme zag zijn omzet verdubbelen.

Met Pasen inspiratie te over

De chocoladesector kent haar traditionele piekperiodes, en ook qua inspiratie is de paasperiode steevast een voltreffer. Holle chocoladefiguren in melk én de chocolade-eitjes blijven de toppers in het paasassortiment, maar ook chocolademacarons en -cupcakes winnen aan terrein. Het rijtje van de smaken van de vullingen wordt in 2024 nog langer, terwijl de gezondheidstrend zich ook in het paasassortiment doet gelden.

Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine