La pâtisserie du chef, 25 jaar

Bijzondere desserts: heerlijk friszoet of vol en romig? Welke smaak je ook verkiest, deze nieuwe zoetigheden van La Pâtisserie du Chef ® hebben één ding gemeen: een knapperige crumble biscuit als basis.

• Citroen-meringue: citroencrème op een crumble biscuit en afgewerkt met een gekarameliseerde meringue ... een fantastische combinatie van fris, zuur en zoet.
• Cappuccino: koffiecrème en roommousse op een bodem van crumble biscuit, besprenkeld met oploskoffie. Dé hemel op aarde voor cappuccino liefhebbers.

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine