- 11 maart 2019
- | 5 min. leestijd
- | Bron: Delicatesse
TÊTE PRESSÉE COMBINEERT TRAITEURWINKEL MET RESTAURANT
In juli 2009 openden Pieter Lonneville en zijn vrouw Lien Vanrafelghem hun eigen restaurant en traiteurwinkel in een voormalige beenhouwerij in Brugge. Na een goede leerschool bij Stefaan Couttenye in 't Hommelhof roerde Pieter enkele jaren in de potten van Oud Sluis. Sergio Herman leerde hem de kunst om te koken tot in de perfectie. Na een sabbatjaar in IJsland kwam Pieter in Brugge terecht. Ondertussen blaast Tête Pressée al tien kaarsjes uit en heeft Pieter ook een slagersopleiding gevolgd.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.