Chocolade Partnercontent

L'abeille

l\'abeille

Yuya Yokoo

beschrijving gevulde chocoladereep

interne opbouw

Deze chocoladereep bestaat uit drie elementen, citroenconfituur en honing, Italiaanse honingganache, twee soorten krokant (nougat en gepofte rijst)

coating

Voor de coating heeft Yuya gekozen voor een chocolade met een fruitig aroma en een licht zure en bittere smaak.

decoratie

Yuya heeft deze chocolade zo gedecoreerd dat iedereen zich de smaak op het eerste gezicht kan voorstellen.

concept

Het concept van deze chocoladereep is de chocolade waar de hele wereld van houdt. De hoofdingrediënten van deze reep zijn chocolade, citroen en honing. Ze zijn geliefd over de hele wereld en zijn nauw verbonden met het thema van deze wedstrijd: de natuur. Yuya heeft deze chocolade gemaakt met respect en waardering voor de natuur en met het perspectief van degenen die hem zullen proeven.

yuya yokoo

palmares

Yuya studeerde aan de patisserieschool in Tokyo in Japan. Hij werkte 10 jaar als patissier in Japan en werkt sinds 2022 als patissier en chocolatier bij Yasushi Sasaki's Atelier YNY.

contact

Atelier YNY
Franciskanenlaan 10, 1150 Brussel
027 790 568
yuya.millefeuille@gmail.com

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Meer weten over

company corner

ATELIER YNY

Avenue des Franciscains 10, BRUXELLES 1150Meer info
Belgium chocolate awards
Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine