L'abeille

beschrijving gevulde chocoladereep
interne opbouw
Deze chocoladereep bestaat uit drie elementen, citroenconfituur en honing, Italiaanse honingganache, twee soorten krokant (nougat en gepofte rijst)
coating
Voor de coating heeft Yuya gekozen voor een chocolade met een fruitig aroma en een licht zure en bittere smaak.
decoratie
Yuya heeft deze chocolade zo gedecoreerd dat iedereen zich de smaak op het eerste gezicht kan voorstellen.
concept
Het concept van deze chocoladereep is de chocolade waar de hele wereld van houdt. De hoofdingrediënten van deze reep zijn chocolade, citroen en honing. Ze zijn geliefd over de hele wereld en zijn nauw verbonden met het thema van deze wedstrijd: de natuur. Yuya heeft deze chocolade gemaakt met respect en waardering voor de natuur en met het perspectief van degenen die hem zullen proeven.
yuya yokoo
palmares
Yuya studeerde aan de patisserieschool in Tokyo in Japan. Hij werkte 10 jaar als patissier in Japan en werkt sinds 2022 als patissier en chocolatier bij Yasushi Sasaki's Atelier YNY.
contact
Atelier YNY
Franciskanenlaan 10, 1150 Brussel
027 790 568
yuya.millefeuille@gmail.com

