Cabosse

Beschrijving praline
interne opbouw
De interne opbouw bestaat uit een schelp van donkere chocolade callebaut 811, met daarin een gel van cabosse, gekarakteriseerde cacao nibs en een vegan ganache van de evacao/ Wholefruit chocolade van Cacao Barry. De praline is 100 procent plantbased en vegan.
coating
De coating is gemaakt van Callebaut 811, waarbij het gaat over een gele en rode cacao met natuurlijke basis.
decoratie
Deze praline is in de vorm van een cacaoboon en is gekleurd met een gele, groene en rode zijde.
concept
De praline is een 100 procent vegan praline bestaande uit natuurlijke ingrediënten. Met deze praline proberen we een totale cacao-ervaring te creëren met de Cabosse, Wholefruit chocolade en gekarameliseerde cacaonibs.
Stijn vandenbouhede
opleiding
Stijn volgde een vijfjarige hotelopleiding bij Ter Groene Poorte, alsook één jaar bij de hotelschool Stella Matutina. Daarnaast deed hij gedurende twee jaar keukenervaring op in restaurant De Boeveries en bij de bakkerij van zijn ouders.
contact
VDB Chocolats
Mageleinstraat 46, 9000 Gent
092 221 781
chocolaterie.vandenbouhede@gmail.com
https://www.chocolaterie-vandenbouhede.be/

