Chocolade decoraties Partnercontent

Cabosse

cabosse praline stijn vandenbouhede

stijn vandenbouhede

Beschrijving praline

interne opbouw

De interne opbouw bestaat uit een schelp van donkere chocolade callebaut 811, met daarin een gel van cabosse, gekarakteriseerde cacao nibs en een vegan ganache van de evacao/ Wholefruit chocolade van Cacao Barry. De praline is 100 procent plantbased en vegan.

coating

De coating is gemaakt van Callebaut 811, waarbij het gaat over een gele en rode cacao met natuurlijke basis.

decoratie

Deze praline is in de vorm van een cacaoboon en is gekleurd met een gele, groene en rode zijde.

concept

De praline is een 100 procent vegan praline bestaande uit natuurlijke ingrediënten. Met deze praline proberen we een totale cacao-ervaring te creëren met de Cabosse, Wholefruit chocolade en gekarameliseerde cacaonibs.

Stijn vandenbouhede

opleiding

Stijn volgde een vijfjarige hotelopleiding bij Ter Groene Poorte, alsook één jaar bij de hotelschool Stella Matutina. Daarnaast deed hij gedurende twee jaar keukenervaring op in restaurant De Boeveries en bij de bakkerij van zijn ouders.

contact

VDB Chocolats
Mageleinstraat 46, 9000 Gent
092 221 781
chocolaterie.vandenbouhede@gmail.com
https://www.chocolaterie-vandenbouhede.be/

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
company corner

VDB CHOCOLATS

MAGELEINSTRAAT 46, GENT 9000Meer info
Belgium chocolate awards
Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine