Hoe origineel uitpakken met chocolade tijdens pasen?

STRAKKE EN KUNSTIGE PAASEIEREN IS DE NIEUWSTE TREND 

Nu de feestdagen achter de rug zijn, kunnen we beginnen uitkijken naar Pasen. Als chocolatier is het niet altijd gemakkelijk om te wedijveren met de supermarkten. Maar hoe onderscheidt u zich het best van de concurrentie? Creatief zijn is de boodschap. Ook al blijven de traditionele paashazen en -eieren in trek, de strakke designs en kunstige creaties maken een enorme opmars. Bovendien wordt er meer en meer geëxperimenteerd met opgevulde paaseitjes en beperkt men zich niet langer tot de veilige smaken zoals praliné. Daarnaast biedt de kwaliteit van ambachtelijk bereide chocolade een meerwaarde aan de klanten.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.