Unieke demo door Willem Verlooy

VABA St-Aubertuscentrum presenteert unieke eindejaarscreaties door Verlooy

Onder de vleugels van Broodboetiek Verlooy, heeft zoon Willem Verlooy zich ontwikkeld tot een begenadigd patissier. Zijn passie is om taarten te creëren die een beleving van vertrouwde en nieuwe tongstrelende smaken bieden. Daarom werkt hij vanaf nu onder eigen naam en logo. Verlooy slaat daarbij zijn vleugels uit in internationale stages en als leverancier van desserts voor restaurants. Hij experimenteert met klassiekers en bedenkt nieuwe creaties. Dat geeft hij graag mee tijdens een unieke demo in Bakkerijschool Ter Groene Poorte (Spoorwegstraat 14 te Brugge). Prijs: € 65 of € 90 (middagmaal inclusief).
Programma
- 09.30 u. ontvangst + demonstratie deel 1
- 12.30 u. pauze/middagmaal
- 13.30 u. ontvangst + demonstratie deel 2
- 16.30 u. einde
Syllabus en receptenbundel zijn inbegrepen. Meer inlichtingen via Hans D’heer (0499/33.93.33 of hans.dheer@tergroenepoorte.be) Inschrijving via overschrijving op BE13 7380 3304 9639 met vermelding ‘Demo VABA 24 oktober’.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.