Südback: ontwikkelingen van morgen

Handelsbeurs in Messe Stuttgart van 23 tot 26 september

Van 23 tot 26 september 2017 vindt de jaarlijkse handelsbeurs südback plaats in Messe Stuttgart, Duitsland. Südback is één van de belangrijkste handelsbeurzen voor bakkers en patissiers in Duitsland. Het is niet alleen het epicentrum voor het uitwisselen van ideeën, standpunten en informatie, maar ook voor het presenteren van trends, ontwikkelingen en technische innovaties. De südback Trend Award en de panels voor bakkers en banketbakkers zijn erg populair. De hoogstaande kwaliteit van de presentaties en demonstraties op de panels lokken heel wat bezoekers. Op de südback Trend Award worden innovatieve productontwikkelingen gepresenteerd met betrekking tot technologie, design en concept. “Als een op de toekomst gerichte handelsbeurs voor bakkers en banketbakkers presenteert südback concepten en ontwikkelingen voor morgen”, verklaart Communication Manager Andreas Ott. “Ongeveer 700 exposanten zullen aanwezig zijn om actuele en vernieuwende concepten voor te stellen. Je ontdekt bewezen productoplossingen en innovatieve ideeën voor bakkers en patissiers met betrekking tot de laatste trends voor lekkere bakkersproducten”, aldus Ott.

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Gerelateerde artikels

Kwarteeuwfeest lanceert Centho voor de toekomst

In 2025 is familiebedrijf Centho Chocolates toe aan zijn 25e levensjaar. Reden tot feest, ook al omdat Gault Millau Centho ook al uitriep tot Beste Chocolatier van Vlaanderen voor 2025. Meteen grepen Geert Decoster en zoon Thomas de gelegenheid aan om hun nieuwe merkidentiteit en collecties aan te kondigen.

Machinefabrikant die met u meedenkt is cruciaal

Er zijn verscheidene momenten waarop u als chocolatier het best stilstaat bij uw machinepark. Nieuwe types hebben een grotere capaciteit en verbruiken minder energie. Ze werken sneller, properder en zijn flexibeler. Hierdoor verbetert de kwaliteit van de chocolade én van uw eindproducten. Maak de juiste keuze door stil te staan bij uw noden, nu en in de toekomst. Bezoek verscheidene fabrikanten en vergelijk hun aanbod en service. De bean-to-bar trend zet zich gestaag voort en kleine instaplijnen worden betaalbaarder. Een 3D-printer laat u dan weer toe om unieke creaties te maken.

Eerste interactief belevingscentrum in echte chocoladefabriek

Chocoladeliefhebbers kunnen zich sinds begin maart onderdompelen in een unieke ervaring bij The Chocolate Trail, het eerste interactieve belevingscentrum in de werkende chocoladefabriek van Chocolatier Vandenbulcke.

Taste Tomorrow 2024

Met het Taste Tomorrow-event schotelde Puratos midden juni al de trends van de toekomst voor. Naast de soms verrassende lekkernijen die de technische adviseurs presenteerden, was er ook het trendrapport van leidend marktonderzoeker Ipsos. Global Head of Innovation Rollo McIntyre kwam dat rapport toelichten.

Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine