- 26 april 2017
CHOCOLADE... SMAAKt naar meer
CHOCOLADE... SMAAKt naar meer Ontdek alle facetten van de smaak van chocolade Cacaolab bvba, Choprabisco, FTE, UGent Sensolab en Senstech organiseren op donderdag 1 juni het seminarie 'CHOCOLADE... SMAAKt naar meer!' Tijdens dit event komen alle facetten van de smaak van chocolade aan bod. De opleiding richt zich tot medewerkers uit de volledige chocoladesector: chocolatiers, verantwoordelijken voor productontwikkeling, kwaliteit, etc. Het programma is als volgt samengesteld:- Bean-to-bar: wat bepaalt de smaak van chocolade?- Taste of Origins. Spreker: Julien Simonis (Puratos)- Hoe chocoladeproducten aanpassen aan de smaakvoorkeuren van de lokale consument? Casestudie Zuid-Oost-Aziƫ. Spreker: Prof. dr. ir. Koen Dewettinck (UGent, Cacaolab bvba)- Verpakkingsgerelateerde smaakafwijkingen van chocoladeproducten. Spreker: Dr. Inge Dirinck (Senstech)- Sensorische analyse van chocolade. Spreker: Hans De Steur (UGent)- How to use sound to enhance the chocolate experience ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.