Vloeibare vullingen enroberen

Nieuw en uniek proces uitgelicht

Op de Belgium Chocolate Summit is ook Hugo Van Caekenberghe, CEO bij Pralco, gastspreker van dienst. Van Caekenberghe: "Jarenlang onderzoek mondde uit in de lancering van de Pralon, een exclusieve Belgische praline met een liquide vulling. Dankzij het innovatieve en wereldwijde gepatenteerde productieproces werd een veelvoud aan vloeibare vullingen ontwikkeld. Liefhebbers kunnen genieten van smaken zoals cognac, whisky, rum én gin maar ook fruitcoulis van framboos, aardbei, mango of lychee. Daarnaast zijn er ook vullingen op basis van koffie en thee of zelfs yoghurt. De praline is uniek omdat men er voor de eerste keer in geslaagd is een praline te maken met een liquide vulling zonder te moeten kiezen voor een dik suikeromhulsel". Meer info over de Belgium Chocolate Summit vindt u hier.

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine