Kandidaten Belgium Chocolate Masters

Thema voor deze editie is 'Futropolis'

De World Chocolate Masters, een wedstrijd van Cacao Barry, is een vakwedstrijd waarbij de creativiteit met chocolade van chocolademakers en patisseriechefs gemeten wordt. Tijdens de nationale selecties, die in zo’n 20 landen plaatsvinden tussen januari 2017 en januari 2018, krijgen zij de kans om hun talenten en vaardigheden te tonen aan een wereldwijd publiek, de pers, foodies en bloggers. Van die 20 geselecteerden zullen er een aantal finalisten hun land vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in 2018. Het thema voor deze editie is 'Futropolis'. Tegen 2025 woont de helft van de wereldbevolking in megasteden met 10 miljoen inwoners en meer. De chefs zullen hun inspiratie moeten halen uit deze steden en hoe we daar zouden kunnen leven. De Belgische preselectie vindt plaats op 13/06/2017 in de Chocolate Academy te Wieze. De kandidaten zullen 3 opdrachten moeten uitvoeren:
1. Showpiece ‘the Futropolitan’
2. Patisserie ‘fresh flavours of Futropolis’
3. Chocolate snack to go
De Belgische preselectie telt 4 kandidaten:
– Christophe Museur (FR) voor Neuhaus
– Jurgen Baert (NL); leerkracht aan het PIVA te Antwerpen
– Shinichi Asaba (FR) voor Pâtisserie Sasaki
– Masayuki Nozaki (FR) voor Pâtisserie Sasaki

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.