
3/12/2019
Fruit is een alomtegenwoordige grondstof in de bakkerijwereld. Van vers en diepvries fruit over gedroogde en gekonfijte varianten tot fruitpuree en fruitvullingen. Net zoals in andere sectoren zijn productkennis en innovatie hier onontbeerlijk. In dit artikel belichten we het gebruik, de voordelen en de valkuilen van elke productsoort. Zo kunt u de juiste variëteit en de beste kwaliteit selecteren voor elke nieuwe creatie. Daarnaast zetten we ook de belangrijkste trends uit de fruitwereld op een rijtje. En tot slot serveren we u een aantal inspirerende recepten voor het eindejaar.

20/11/2018
14/9/2018
Gekonfijte vruchten zijn delicatessen die prima aansluiten op het assortiment van de chocolatier. Zeker orangettes zijn niet weg te denken uit uw aanbod maar wees creatief, denk misschien ook eens aan gember of watermeloen. Het konfijten zelf vergt enig geduld, aangezien het proces steeds enkele dagen in beslag neemt.

22/8/2016

22/8/2016

22/8/2016
Yuzu zorgt voor diepte in chocolaterie

22/8/2016
Citrus opent verrassende perspectieven