- 26 januari 2018
Compacte Bean To Bar
Compacte Bean To Bar De Multiprocess R vult de vorig jaar gelanceerde Multiprocess C aan tot een volledige Bean to Bar installatie. De capaciteit bedraagt 30 tot 40 kg cacaobonen/u en voert volgende processen uit: roosteren; debacteriseren; breken en zuiveren (winnowing) van de cacaobonen om te resulteren in cacao nibs die dan verder verwerkt worden in de Multiprocess C tot chocolade. Met deze combinatie van Multiprocess R en C heeft de chocolatier mogelijkheid om het volledige productieproces van de chocolade in eigen handen te houden. Beide machines hebben een eigentijds Italiaans design en nemen samen 5 m² in. Alle oppervlakken in contact met het product zijn in INOX AISI 304 en de installatie voldoen aan de directieve 2009/42/CE.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.