Maak uw eigen chocolade, sneller dan ooit tevoren  

Maak uw eigen chocolade, sneller dan ooit tevoren

ProXES Group - de koepel waaronder de merken van Stephan, FrymaKoruma en Terlet vallen - innoveert met een concept waarbij de chocolatier volledig bean to ganache kan produceren. Het concept 'Let's Choc the World' onderscheidt zich doordat er veel sneller en veel meer verschillende types chocolade per dag kunnen worden geproduceerd. Door het inzetten van slechts drie toestellen kan er vanaf geroosterde cacaonibs niet alleen chocolade naar eigen recept geproduceerd worden, er is ook de mogelijkheid om eenvoudig uw eigen ganaches, glazes en chocoladepasta's te maken. Let's Choc the World biedt toestellen aan voor elke capaciteit, van producties van 2 tot 3.600 kg per uur.

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.