- 28 februari 2019
- | 2 min. leestijd
Chocolatier Lornoy doet beroep op Beco voor uitbreiding atelier
Na ruim vijftien jaar gepassioneerd bezig te zijn met chocolade en fijne patisserie, opende Jan Lornoy zijn eigen winkel in het centrum van Herentals. Chocolatier Lornoy belevert voornamelijk diverse winkels uit de buurt met ambachtelijke pralines van topkwaliteit en patisserie op bestelling. Daarnaast zijn de melo cakes in zestien verschillende smaken een echte hit. Voor de verbouwing van het chocoladeatelier op de benedenverdieping en de patisseriewerkplaats deed hij een beroep op de expertise van Beco.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.