Rémy Cointreau Gastronomie is al jaren een trouwe partner van de Belgium Chocolate Awards“SPREEK NIET OVER ALCOHOL MAAR OVER PARFUM IN JE PRALINE"

Paul segers Van my Cointreau Gastronomie aan het woord

Paul Segers is al sinds 1992 verantwoordelijk voor de verdeling van het assortiment van Rémy Cointreau. In die 26 jaar heeft hij de sector in het algemeen, en het gebruik van alcohol in het bijzonder, zien evolueren. Rémy Cointreau is tevens trouwe partner van de Belgium Chocolate Awards.

Dit is een plus artikel. Abonneer om dit artikel verder te lezen.

Dit is een plus artikel

Abonneer om dit artikel te lezen

Alternate Text

CHOCOLATERIE ONLINE + PRINT ABONNEMENT

Word nu abonnee!

Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.

Aangeboden door PMG REDACTIE
4,00 / Maand

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.