- 29 november 2017
- | 2 min. leestijd
Centho Chocolates kiest voor Stephan
Centho Chocolates mocht onlangs zijn intrek nemen in270px een gloednieuwe productieruimte in Kampenhout. Zaakvoerder Geert Decoster produceert er per jaar ongeveer 14 ton pralines. Naast de winkel in Duisburg (Tervuren) is Japan de belangrijkste afzetmarkt. Bij de verhuizing mochten de Stephan menger en de Firex koker mee verhuizen, wegens onmisbaar in het atelier!
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.