Vloeibare vulling zonder suikerkorst

Vloeibare vulling zonder suikerkorst  

Pralon ontwikkelde een procedé voor het maken van pralines met een vloeibare vulling, zonder het gebruik van suiker als cement die alles samen moet houden. In de plaats hiervan is er een laag cacaoboter voorzien. Ook de vulling zelf is niet stroperig, wel zeer liquide. “Momenteel zijn er zes smaken, maar in principe is alles mogelijk, van puur water tot puur alcohol“, vertelt CEO Hugo Van Caekenberghe. De Signature Box bevat twaalf Pralons, met in het midden een verrassing, de 'Pralon Champagne'.

Sorry, dit is een premium artikel

Dit artikel is exclusief beschikbaar voor abonnees. Abonneer je nu en krijg toegang tot alle artikels.

Ontdek onze abonnementsformules

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.