BAKKERSBEURS BIBAC PLUS BREIDT UIT MET SLAGERS EN TRAITEURS 

De driejaarlijkse bakkersbeurs wordt hét trefpunt voor elke bakker, slager en traiteur

Van 19 tot 22 maart 2017 verzamelt het kruim van de Belgische bakkers-, slagers- en traiteurwereld in Antwerp Expo voor Bibac Plus. De beurs, die eens om de drie jaar plaatsvindt, verruimt zich voor het eerst ook met slagers en traiteurs. Hiermee wil het een allesomvattende beurs zijn die haar bezoekers een zo ruim mogelijk aanbod wil bieden. Zoals het voedingsbeurzen beaamt, worden er ook tal van culinaire demo's georganiseerd en is de beurs het toneel van twee vakwedstrijden voor jong talent in respectievelijk de bakkers- en slagerswereld.

VERNIEUWDE BEURS

Van 19 tot 22 maart 2017 krijgen de Belgische bakkers, slagers & traiteurs met Bibac Plus een volwaardige vakbeurs waar alle beroepsproducten aan bod komen. Voorheen was deze beurs de place to be voor bakkers. Nieuw dit jaar is de uitbreiding naar slagers en traiteurs. Hierdoor werd er gekozen voor de nieuwe naam Bibac Plus, Bibac om de link met de vroegere basis te behouden, Plus om de uitbreiding naar de slagers- en traiteursector te benadrukken. De beurs vindt ook dit jaar opnieuw plaats in Antwerp Expo, waar ze hal 1,2 en 4 zal innemen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.