GOEDE KENNIS VAN AMANDELEN VERGROOT UW PRODUCTKWALITEIT

80% van de amandelen komt uit Californië

Net zoals bloem, suiker, boter, eieren en chocolade zijn vruchten en noten een onmisbaar ingrediënt in de banketbakkerij en chocolaterie. Amandelen zijn helemaal niet weg te denken bij het bereiden van marsepein, noga, frangipane, javanais en zo veel meer. Vooral de zoete amandel kent, vanwege haar smaak, een breed toepassingsgebied en een nog steeds groeiend verbruik, en wordt dus ook gevoelig voor speculatie en seizoenschommelingen. Een goede kennis van de variëteiten en toepassingsgebieden zal leiden tot een kwaliteitsvol resultaat van gebaksoorten, amandelspijs en/of vullingen voor bonbons, dragees en noga.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.