- 26 april 2018
- | Bron: Delicatesse
Pizzadeeg met biergist wint Food At Work Student Awards
Pizzadeeg met biergist wint Food At Work Student Awards 30 jongerenteams bedachten voedingsproducten van de toekomst De winnaars van de Food At Word Student Awards van Fevia zijn bekend. Dertig teams jongeren ontwikkelden wat voor hen hét voedingsproduct van de toekomst is. Vaak werd daarbij gekozen voor duurzame oplossingen die ook nog eens goed zijn voor de gezondheid. De vakjury koos drie winnaars uit: een pizzadeeg van lokaal biergist, een vezelrijke cracker met een aroma van spek en een gezonde frisdrank met abrikozen en algen. De tiende editie van de wedstrijden stond volledig in het teken van de employer brand ‘Food At Work’ van Fevia en Alimento. “Belgische voedingsbedrijven hebben elke dag meer dan 1500 vacatures openstaan. Door leerlingen en studenten zelf een innovatief voedingsproduct te laten ontwikkelen, prikkelen we hen om later een carrière uit te bouwen in onze sector,” aldus Jan Vander Stichele, voorzitter van Fevia Vlaanderen, de federatie van de ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.