IJs in een-twee-drie met Debic Room IJsscoopmix

Als chocolatier of patissier klopt u heel wat uren per week. Tip: met de producten van Debic kunt u heel wat uren besparen. In deze bijdrage leest u hoe ijs bereiden met Debic Room IJsscoopmix een minder tijdrovende bezigheid wordt. U hebt er geen specifieke apparatuur voor nodig. Resultaat: een overheerlijke basismix, neutraal van smaak, waar u zelf vanille, chocolade of fruit aan toevoegt.
Lekkerste ijs in helft van tijd
Telt een ijsproductieproces normaal acht stappen, dan kunt u er met de Debic Room IJsscoopmix vijf overslaan: receptuur berekenen, ingrediënten afwegen, pasteuriseren, koelen en rijpen. Wat u rest te doen: een smaak toevoegen, turbineren, en shockvriezen en bewaren. U moet zelfs niet investeren in een pasteurisator.
Geen kleur- of smaakstoffen
Met de Debic Room IJsscoopmix krijgt u een vloeibare basismix zonder kleur- of smaakstoffen. U voegt er zelf een smaak aan toe. De zuivelingrediënten, zoals room en melk, zijn van topkwaliteit. De mix heeft een gebalanceerde suikerverhouding voor een perfecte zoetkracht en schepbaarheid. Verder is de mix gehomogeniseerd, waardoor de vetbolletjes verkleind zijn en het ijs luchtinslag goed kan behouden.
DEBIC ROOM IJSSCOOPMIX: VIJF GOEDE REDENEN
1. U bespaart 50% bereidingstijd;
2. U bespaart geld (geen pasteurisatiemachine nodig) en energie (minder water en elektriciteit nodig voor verwarmen/koelen pasturiseerketel);
3. Mix bereid met de meest kwaliteitsvolle ingrediënten voor een perfecte textuur en smaak;
4. Extreem hygiënisch vermits micro-organismen door de onmiddellijke verhitting niet kunnen overleven;
5. Betere houdbaarheid van het ijs in de vriezer dankzij homogenisatie.

