- 04 maart 2019
Hoe uw chocoladeproducten vrijwaren van vetbloem?
Hoe uw chocoladeproducten vrijwaren van vetbloem? Frank Boerboom spreker Chocolate Inspiration Conference Hoe uw chocoladeproducten vrijwaren van vetbloem? Frank Boerboom komt er op de Chocolate Inspiration Conference over spreken. Boerboom is technisch manager bij FrieslandCampina en werkt aan het gebruik van melkvetproducten in verschillende toepassingen. Hij heeft zich uitgebreid verdiept in de bloei van chocolade in chocolade en heeft hiervoor verschillende oplossingen bedacht. Hij heeft een achtergrond in de voedingsmiddelenindustrie en creëert nieuwe ingrediënten en ingrediëntenproposities in verschillende toepassingsgebieden. Hiervoor creëert hij R&D- samenwerkingsverbanden tussen voedingsbedrijven om hun wederzijdse expertise te benutten en wederzijdse voordelen te vinden. Hij is gepromoveerd aan de Universiteit van Wageningen op fysische chemie en heeft 20 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie. De Belgium Inspiration Conference is onderdeel van de ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.