Winkelier aan het woordPremium

In aanloop van de World Chocolate Masters bezochten we enkele toonaangevende zaken in Parijs.

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Gerelateerde artikels

Finale World Chocolate Masters

Van 31 oktober tot 2 november vindt voor de zevende keer de World Chocolate Masters finale plaats op Salon du Chocolatin Parijs. Twintig kandidaten van over de hele wereld reizen af naar Parijs en strijden er om deze prestigieuze titel. Eensuperspannende wedstrijd van wereldklasse met de mooiste chocolade creaties & sculpturen. U kunt de wedstrijd live volgen opworldchocolatemasters.com, maar u kunt ook met ons mee afreizen naar Parijs en de finale en de prijsuitreiking op 2 novemberter plaatse volgen. Cacao Barry, Callebaut en Chocolaterie Magazine nodigen u uit voor een exclusieve trip naar Parijs!

Store Tour Brugse chocolatiers

Store Tour Brugse chocolatiers Tijdens de Belgium Chocolate Summit konden deelnemers ook een kijkje nemen achter de schermen bij verschillende Brugse chocolatiers. Per paardentram werd er halt gehouden bij Pralinette, Sukerbuyc, The Chocolate Line, Chocolate Brothers en Spegelaere.

Exclusief interview met Jean-michel perruchon

We konden Jean-Michel Perruchon strikken in Parijs, tussen zijn talloze reizen en gastcolleges. 30 jaar ononderbroken aan de top staan als ambassadeur van de patisserie kan niet anders vertaald worden in een overzicht, trends en aandachtspunten. Onze sector staat onder druk en enkel geschoolde vakmensen zullen overleven in de jungle tussen veeleisende consu­menten, vluchtige socialmediarecensies en de mondialisering van de ‘Franse’ patisserie.

Chocolate Master verovert verder de wereld

Het zoete sprookje van Frank Haasnoot begon bij lokale bakkers en het restaurant van zijn oom. Nu, als World Chocolate Master en mede-eigenaar van BaKKit in Rotterdam, lijkt het verhaal nog lang niet ten einde. We hadden een exclusief interview met de drukbezette World Chocolate Master.

Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine